Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

PROHLÍDKA POD NAŠÍM PATRONÁTEM - ZÁKLAD I JISTOTA ÚSPĚCHU

Na všem jsme domluveni již z naší první schůzky. Máme v tuto chvíli OBTISK Vaší nemovitosti a velké portfolio potřebných informací a služeb, kterými zásobíme poptávajícího klienta a Vás, aniž byste museli „hnout prstem“

PRÁVNÍ ZÁDA TEĎ HNED, NIKOLIV ZÍTRA. K disposici pro Vás máme 24 hodin denně právníky a proto jakýkoliv dotaz, či nepředvídatelná záležitost při prohlídce, bude vyřešena během několika málo minut.

Chceme Vás seznámit s následujícími kroky, které Vám pomohou několikanásobně zvýšit pravděpodobnost toho, že se poptávající klient na místě pro Vaši nemovitost rozhodne.

Ve chvíli, kdy je nemovitost pro svého nového nájemníka nebo kupujícího připravená, je to nejen dobrá vizitka, ale jednoznačně výborná investice, která se Vám vyplatí a velmi rychle vrátí.

Stačí se podívat na hotelový pokoj, nebo apartmán s kuchyní. Dokud není vysáto, uklizená koupelna, postel, utřený prach, vyvětráno a uklizená kuchyňská linka, tak nového hosta do pokoje prostě nepustí. Vše je čisté, vyvětrané, vyvoněné a připravené. Někdy se stále setkáváme s tím, že se majitelé nemovitosti sami připravují o klienty tím, že nemovitost na prohlídky nepřipraví, i zdánlivě malá a mínusová banalita v nemovitosti, kterou lze odstranit během chvíle, může zapříčinit, že klient odchází o dům dál... A to nechcete Vy, ani my.

 

             ANEB, PŘIPRAVTE SVOJI NEMOVITOST NA VZÁCNOU NÁVŠTĚVU...

                                        ZVÝŠÍTE TÍM JEJÍ HODNOTU                                         

ÚKLID STANDARDNÍ

Máte-li málo času a jste-li vytížení, najměte si úklidovou firmu, zajistíme ji pro Vás, nebo se do toho můžete pustit sami. Doporučujeme však variantu první, hodinová sazba není vysoká a Vy nebudete mít bolavá záda. Delší čas zabere nemovitost zařízená a kratší nezařízená. I proto doporučujeme před samotným úklidem odstranit, co největší množství osobních věci, aby Vám, nebo úklidové firmě, při úklidu nepřekážely. Primárně se jedná ať u zařízené, nebo nezařízené nemovitost o setření prachu, vysátí podlahových krytin a jejich vytření.

ÚKLID OSOBNÍCH VĚCÍ

Není potřeba dělat generální úklid. Záleží také na tom, zda je byt nezařízený, bydlíte v něm Vy, nebo dobydluje stávající nájemce. Pokud se jedná o nemovitost zařízenou a užívanou, uschovejte pro tuto příležitost věci, které máte při běžném provozu vyndané, do skříní nebo jiných úložných prostor. Uložte oděvy, tiskoviny, dopisy a ostatní osobní věci, které Vám standardně neslouží, jako dekorace.

PŘEDSÍŇ

Každá nemovitost začíná předsíní, nebo halou, která je také prvním, co poptávající klient vidí a odkud si odnáší svůj první pocit. Je zde dobré uklidit boty, kabáty, kabelky, ad. věci, které máme při běžném provozu vyndané k okamžitému použití.

LOŽNICE

Ložnici prospěje odstranění osobních věcí z nočních stolků. Pokud máte možnost uskladnit lůžkoviny, doporučujeme tuto variantu pro svěžejší vzhled udělat, ale postačí dát přes postel vhodný přehoz.

OBÝVACÍ POKOJ

Opět můžete zvolit úklidovou firmu, záleží na Vás. Ideální výsledek je o setřeném prachu, uschování osobních věcí, oděvů, knih, věcí, které můžete momentálně postrádat. Vysátá pohovka, křesla a konferenční stolek, na kterém jsou jen ovladače se Vám opět vyplatí.

KUCHYNĚ

Kuchyně a její zázemí, včetně jídelního koutu, je vždy primárním zájmem poptávajících klientů a pocit, který si z kuchyně odnáší je podstatný pro jejich rozhodování. Jak jsme již psali, najměte si úklidovou firmu, nebo se do toho pusťte sami. Ve výsledku by však měla být kuchyně prostá jakéhokoliv čistého, nebo použitého nádobí a jídla. Dřez by měl být čistý a prázdný s uklizenou pracovní deskou. Jestli-že nabízíte byt nezařízený, stačí jen setřít prach a vyleštit lesklé povrchy.

KOUPELNA

Opět záleží na tom, zda je byt obydlený, či nikoliv. Čistá a uklizená koupelna, bez osobních věcí na umyvadle a vaně Vaší nemovitosti při prohlídce jednoznačně prospěje. Krásně lesklé umyvadlo, vana a koupelnové baterie dělají divy. Nenechte při úklidu zapomenout na zrcadlo.

TOALETA

Stačí běžný úklid a zavřené víko od toalety a je hotovo.

a co ještě pomůže...

OSVĚTLENÍ

Možná se budete divit, ale i taková maličkost, jako je výměna žárovky za silnější, dokáže Váši nemovitost a její vzhled hodně změnit. Narazíte-li tedy na slabší osvětlení, vyměňte žárovky za silnější. Obzvlášť v zimních měsících, kdy je brzy tma a většina prohlídek za tmy probíhá. Vyplatí se svou nemovitost takto jednoduše a hlavně rychle prosvětlit.

VŮNĚ

Před každou prohlídkou nemovitosti prospěje, když ji pořádně vyvětráme a do zásuvky dáme elektrické vonítko. Na výběr je mnoho druhů, nejlepší zkušenost máme s lehkými květinovými vůněmi, které nikomu nepřekážejí a evokují v nemovitosti ještě větší pocit čistoty.

STATING

Nemůžete Vaši nemovitost delší dobu pronajmout či prodat? Nejste si jistí, zda je pro klienty Vaše nemovitost z hlediska interiéru působivá? Pomůžeme Vám Vaši nemovitost připravit, naaranžovat, dodáme dekorační předměty, poradíme si s vhodným časem prohlídky, vyměníme Vaše osvětlení za silnější, zvolíme vhodnou vůni, hudbu v čase prohlídky Vaší nemovitosti a mnoho a mnoho dalšího… Uděláme z Vaší nemovitosti palác snů… Proč tato služba?

Pro zájemce: z důvodu, aby si měli možnost přímo na místě představit, jakým způsobem lze nemovitost pro své potřeby designově vyřešit a jak si byt zařídit pro své maximální pohodlí, což zájemci usnadňuje rozhodování a šetříme tím jeho čas, aniž by musel zbytečně obejít mnoho dalších nemovitostí.

Pro majitele: radikálně se tímto zvýší možnost okamžitého pronájmu či prodeje nemovitosti, aniž byste byli nuceni jít s cenou dolů s ohledem na ostatní konkurenční nabídky.

 

CO SE ZÁVADAMI A JAK PŮSOBÍ?

Někdy se to bohužel přihodí. Buď jste v situaci, kdy Vám po dlouhé době odejde nájemník a je zašlá výmalba, okousaná pohovka od pejska, když měl nájemník na návštěvě maminku s Piškotem, nebo je v některých částech poničená plovoucí podlaha, protože nemovitost vytopilo horní patro a za své vzal nejen strop. Nebo koupíte nemovitost, která vyžaduje opravy.

Před tím, než budete konat první prohlídku, jednoznačně doporučujeme tyto závady odstranit, v opačném případě se jinak mnohonásobně zvyšuje pravděpodobnost, že budete jezdit na prohlídky několikrát týdně a Vaše nemovitost zůstane nepronajatá či neprodaná. Zůstane tzv. stát.

Čas, který mezi tím strávíte cestami do nemovitosti, která má viditelné závady, se stane ztraceným, nulově zúročeným a po čase i frustrujícím zážitkem.

Vy sice při prohlídce víte, že závady odstraníte, ale poptávající klient se v tu chvíli na prohlídce sám sebe ptá a proč majitel neodstranil závady, než se prohlídky začali konat. Čeká se na to, jestli je budu chtít opravit a když na tom nebudu trvat, zůstane to tak? Zkrátka je mu to nepříjemné a divné.

Stačí si s ním prohodit místo...

Jistě, že se při prohlídce můžeme všichni tři seriózně domluvit, že než si poptávající klient nemovitost koupí, nebo než si ji pronajme, tak Vy jako majitel závady odstraníte. Nicméně pro pronajatelnost Vaší nemovitosti a konkurence schopnost při prodeji nemovitosti, je jednoznačně výhodnější, když si koncový zájemce takové otázky pokládat nemusí.

Rádi Vám v takovém případě pomůžeme, máme velmi šikovné řemeslníky, důsledné a precizní. Cenu, za kterou uvedou Vaši nemovitost do Vámi požadovaného stavu, je velice příznivé. Příznivější než u společností, které mají rekonstrukci ve svém zaměření, jako primární činnost.

Zajistíme Vám profesionální vymalování, opravy podlahových krytin, nátěry, broušení, instalatéry, topenáře, opravy kotle a mnoho dalšího. 

Komplikuje-li Vám život podobná záležitost, obraťte se na nás. Vše po domluvě s Vámi zařídíme k Vaší spokojenosti. 

 

PROHLÍDKA DOPADLA ÚSPĚŠNĚ

Jakmile se poptávající klient vyjádří, že je pro Vaši nemovitost rozhodnut, skládá klient rezervační zálohu, kterou závazně potvrzuje svůj zájem o to, si Vaši nemovitost pronajmout, nebo koupit. Pakli-že i Vy souhlasíte s výběrem klienta, tak se rozjíždí kolečko oficialit a smluvních záležitostí.

U pronájmu pro Vás zajistíme vykomunikování nájemní/podnájemní smlouvy mezi Vámi a Vaším novým nájemníkem, pod záštitou právníků a vše provedeme v co nejkratší možné době. Tak aby se nový nájemník mohl, co nejdříve nastěhovat a Vy, abyste měli uhrazeno první měsíční nájemné a kauci. Nájemní/podnájemní smlouva je vždy v souladu s OZ a tak se nemusíte ničeho obávat.

Při prodeji Vaší nemovitost zajistíme právně od počátku až do konce. Jakákoliv situace je řešitelná, hypotéka, financování družstevního bytu s anuitou, polovina rodinného domu, příjezdová cesta k pozemku, s ničím se nemusíte trápit, vše je ve většině případů řešitelné.

Pro klienta v případě potřeby zajistíme hypoteční financování nemovitosti, zajistíme smlouvu o smlouvě budoucí kupní, smlouvu o úschově, smlouvu kupní, převod členských práv a povinností u družstevního bytu, vyběháme místo Vás veškeré oficiality na katastrálním úřadu, atd.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci